Omgeving

IN EN RONDOM TWENTE

WAT IS ER TE DOEN IN DE OMGEVING?

AVONTURENPARK HELLENDOORN

Het leukste pretpark voor een dagje weg! Verscholen in de bossen van Hellendoorn liggen ruim 30 topattracties, mooie shows en avontuurlijke evenementen op je te wachten. Haal de Thuis in Twente voordeelkaart bij de ingang van het bungalowpark, hiermee ontvang je maar liefst 25% korting op het reguliere kassatarief!
(Korting geldt voor max. 6 personen)


MEER INFO

COSMOS STERRENWACHT LATTROP

Ontdek de sterrenhemel bij de donkerste sterrenwacht van Nederland, voor jong en oud een onvergetelijke ervaring. Cosmos is één van de grootste sterrenwachten van Nederland en bestaat al meer dan 60 jaar. Haal de Thuis in Twente voordeelkaart bij de ingang van het bungalowpark, hiermee ontvang je maar liefst 25% korting op de entreeprijs!
(Korting  geldt voor max. 6 personen)


MEER INFO

ATTRACTIEPARK SLAGHAREN

Ontdek het Wilde Westen van Nederland in Attractie-& Vakantiepark Slagharen. Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan dertig spannende attracties en verbluffende shows!


MEER INFO

AVATARZ

AvaTarZ bestaat sinds 2011 en is inmiddels het grootste klimbos van Nederland. Met een veelzijdig klimparcours met hoogtes van 2 tot wel 12 meter is een bezoek aan AvaTarZ een sportieve uitdaging voor jong en oud.


MEER INFO

DE WAARBEEK

Als je een dag naar Attractiepark De Waarbeek gaat hoef je geen tassen ‘vol’ eten mee te nemen, de entree is namelijk ALTIJD all-inclusive! 25% korting voor het hele gezin!
(korting geldt voor max. 5 personen, klik op meer info)


MEER INFO

De sallandse heuvelrug

Het gebied, dat is ontstaan in de ijstijd, omvat maar liefst 26 heuvels, de rivier de Regge en het grootste aaneengesloten droge heidegebied van Noordwest Europa. Een deel van het gebied is een Nationaal Park, met zeldzame flora en fauna zoals het korhoen en de nachtzwaluw. Deze natuur, maar ook de ontstaansgeschiedenis en cultuurhistorie, maken het gebied een verrassende en bijzondere plek in Nederland.


PLAN JE BEZOEK

MEER INFORMATIE?

HEB JE EEN VRAAG?


Facebook-f